Online Zelfevaluatie voor de raad

Bij Hemingway hebben wij eigenlijk maar één ambitie: het optimaal laten functioneren van raden van commissarissen en raden van toezicht. Onze online board evaluatie biedt een efficiënte manier om een effectieve zelfevaluatie uit te voeren. We verbeteren onze online tool steeds, door de meest relevante en recente inzichten uit onze dagelijkse praktijk en interacties met toezichthouders erin te verwerken. Door het invullen van onze online survey door toezichthouders en bestuurders krijgt u een scherp beeld van de eigen raad.

Investering: € 1.350,- (excl. BTW) onafhankelijk van de omvang van de raad.

Bent u op zoek naar begeleide boordevaluatie? Lees hier meer over onze mogelijkheden. 

Vraag direct onze Online Zelfevaluatie aan

Contactgegevens aanvrager

Naam aanvrager(Vereist)

Gegevens voor de online boardevaluatie

Factuurgegevens

Vernieuwde online zelfevaluatie tool

Hemingway evalueert al jaren commissarissen en toezichthouders waardoor wij veel inzicht in de praktijk hebben en terugkerende thema’s, patronen en valkuilen snel herkennen. Dat stelt ons in staat om doorlopend onze evaluatietool te verbeteren waardoor alle actuele thema’s en relevante onderwerpen ook echt aandacht krijgen. De nieuwste update van de online zelf evaluatie zorgt ervoor dat men een nog scherper beeld krijgt van het functioneren van de eigen raad. Ook in de jaren waarin de raad zichzelf evalueert zonder externe begeleiding.

Kernvragen

In iedere evaluatie gaat het om de kernvragen: Is de basis op orde? Richten wij ons op de juiste onderwerpen? Hoe werkt de besluitvorming en zijn het de juiste beslissingen die wij nemen? Krijgen wij voldoende en juiste informatie? Hoe is de relatie met het bestuur? Hoe gaan wij met elkaar om? En wat is iedere persoonlijke inbreng en toegevoegde waarde en kennen wij elkaars valkuilen?

Naast die kernvragen is er in onze online tool ook ruimte voor andere belangrijke vragen. Een mooi voorbeeld hiervan: de laatste tijd viel het ons bij meerdere evaluaties op dat ongemak – zeker als dat onbestemd is – zelden wordt geadresseerd binnen de raad. Met een online zelfevaluatie is dat best een lastig thema maar met onze nieuwste update stellen wij gerichte vragen en presenteren de uitkomsten zodanig dat er binnen de raad open en constructief over kan worden gesproken. Onze opdrachtgevers zijn zeer enthousiast over deze tool en de wijze waarop zij daarmee discussies over gevoelige onderwerpen kunnen instigeren en objectiveren.

Heeft u nog vragen?

Stuur dan een mail naar geskes@hemingway-pg.nl.