Programma

Curriculum Innovation in Banking, Forum I - Digitalisation | 02-11-2018

In het Forum Governance of Innovation in Banking – Part I: Digitalisatie – The Digital Bank staat het thema digitalisering centraal.

 

Format

Het Forum start met een Call to action over innovatie en veranderende klanteisen door een C-level Executive. Aansluitend wordt dieper ingegaan op de fundamenten van digitale innovatie, trends & ontwikkelingen en innovatiestrategieën. Vervolgens zal aan de hand van praktijkcases het innovatie thema digitalisering in relatie tot toezicht op innovatie worden uiteengezet.

Gedurende het gehele Forum zal digitale innovatie en de impact op het intern toezicht in een bancaire omgeving in dialoog met de sprekers en de deelnemers op scherp gezet door een meervoudig commissaris met ruime ervaring in het digitale veld.

Resultaat

Door deelname aan het Forum bent u in staat om innovatiethema’s te identificeren, beoordelen en prioriteren en zult u meer specifiek:

• Uitgerust zijn met inzichten in innovatie ontwikkelingen, trends en strategieën met betrekking tot de impact van digitalisering op de strategische koers van de bancaire sector;

• In staat zijn om relevante innovatiethema's te herkennen, beoordelen en prioriteren op de bestuurlijke agenda.

Locatie en tijden

Het Forum vindt plaats op een vrijdag middag, start om 13.00 en eindigt om 17.30 uur. Locatie is in (de omgeving van) Amsterdam. Voorafgaand wordt er een Meet & Greet met lunch georganiseerd van 12.00 - 13.00 uur. Achteraf is er gelegenheid tot netwerken tijdens de Network Drinks.

Aankomende sessies

Hemingway

creating tomorrow's governance