Programma

Curriculum Innovation in Banking, Forum II - Energy Transition | 23-11-2018

In dit Forum staat de thematiek energie transitie, klimaat, duurzaamheid en circulaire economie centraal.

Format

Het Forum start met een inleidende bijdrage, c.q. Call to action Key Note, over de uitdagingen van het Klimaat Akkoord van Parijs voor de bancaire sector. Aansluitend wordt dieper ingegaan op de fundamenten van innovatie op het gebied van energie transitie, circulaire economie, trends & ontwikkelingen en innovatiestrategieën. Vervolgens zal aan de hand van een praktijkcase het innovatie thema energie transitie & duurzaamheid in relatie tot toezicht op innovatie worden uiteengezet. Het Forum sluit af met een bijdrage over de impact van innovatie op de Boardroom dynamics en menselijke gedrag in algemene zin.

Gedurende het gehele Forum zal de thematiek energie transitie, klimaat en duurzaamheid en de impact op het intern toezicht in een bancaire omgeving in dialoog met de sprekers en de deelnemers op scherp gezet door een meervoudig commissaris met ruime ervaring in het veld van energie, duurzaamheid en circulaire economie.

Resultaat

Door deelname aan het Forum bent u in staat om innovatiethema’s te identificeren, beoordelen en prioriteren en zult u meer specifiek:

• Uitgerust zijn met inzichten in innovatie ontwikkelingen, trends en strategieën met betrekking tot de impact van digitalisering op de strategische koers van de bancaire sector;

• In staat zijn om relevante innovatiethema's te herkennen, beoordelen en prioriteren op de bestuurlijke agenda.

Locatie en tijden

Het Forum vindt plaats op een vrijdag middag, start om 13.00 en eindigt om 17.30 uur. Locatie is in (de omgeving van) Amsterdam. Voorafgaand wordt er een Meet & Greet met lunch georganiseerd van 12.00 - 13.00 uur. Achteraf is er gelegenheid tot netwerken tijdens de Network Drinks.

Aankomende sessies

Hemingway

creating tomorrow's governance