E-Learning

E-learning platform voor Commissarissen en Toezichthouders


Permanent Actueel

De eisen die gesteld worden aan toezichthouders worden steeds hoger, de hoeveelheid aan informatie en aanbieders daarvan worden steeds groter. E-learning voor toezichthouders en commissarissen brengt de meest actuele en relevante kennis van verschillende kennispartners 24/7 beschikbaar binnen handbereik op het MyHemingway platform

Permanent Actueel met het E-learning platform van Hemingway

Op 18 november is het eerste E-learning platform voor toezichthouders en commissarissen in Nederland beschikbaar. Het is een eenvoudige en efficiënte manier om Permanent Actueel te blijven. Het platform biedt meerdere leerpaden, verzorgd door onze kennispartners. 

Elk leerpad is opgebouwd uit teksten, documenten, video's, presentaties met aan het eind een aantal controlevragen. Elk leerpad neemt ongeveer 2,5 uur in beslag. Het leerpad wordt afgesloten met de mogelijkheid om deel te nemen aan een Masterclass waar alle deelnemers aan het leerpad per kwartaal met de kennispartner nog een verdiepingsslag kunnen maken (blended learning). 

De leerpaden en onze kennispartners

Elke maand zal er een nieuw leerpad toegevoegd worden en regelmatig zullen de leerpaden vernieuwd worden. In de loop van 2020 zullen er per sector leerpaden beschikbaar komen. De aankomende leerpaden:

Jaarabonnement

Om E-learning eenvoudig toegankelijk te maken bieden wij per Raad een jaarabonnement. Zelf geeft u aan hoeveel accounts u nodig heeft. Met een eigen account kan elk lid via MyHemingway zelf bepalen wanneer en welke leerpaden hij of zij wil gaan volgen. Elke leerpad telt een bepaald aantal PE-punten. Deze worden geregistreerd op MyHemingway na voltooiing van het leerpad. 

Permanent Actueel

Het E-learning platform maakt deel uit van ons programma Permanent Actueel. Hieronder vallen naast het E-learning platform, de Digitale Board Evaluaties, het Strategic Board Assessment en de Forum Series Governance of Innovation

 

Hemingway

creating tomorrow's governance