E-Learning Kennisplatform

Blended learning voor toezichthouders

Kennisplatform E-learning + Masterclasses

Het kennisplatform e-learning biedt u continu ondersteuning bij uw professionalisering op een waaier van onderwerpen waar u mee te maken heeft of kunt krijgen in uw toezichthoudende functie. Daarbij draait het natuurlijk om algemene achtergrondinformatie en uitdagingen en risico’s gerelateerd aan het specifieke thema van het leerpad, maar vooral ook om relevante zaken voor commissarissen en toezichthouders, het ‘commissaris perspectief’: Wat zijn de vragen die u als toezichthouder zou moeten kunnen stellen en welke punten zou u moeten agenderen bij het bestuur? De online individuele leerpaden-studie wordt gecombineerd met verdiepende masterclasses waarin u collega’s ontmoet, de dialoog aan kunt gaan en dilemma’s kunt voorleggen aan kennispartners van Hemingway.

 Hieronder een video om een eerste indruk te kunnen krijgen van het kennisplatform.

Klik hier voor het overzicht van de beschikbare leerpaden. 
 
 
Maak uw keuze uit Permanent Actueel Abonnementen

            

Kwaliteit

De inhoud van de leerpaden wordt verzorgd door de kennispartners van Hemingway Professional Governance en wordt aangevuld vanuit commissarisperspectief door een curatorium dat bestaat uit vijftien commissarissen met verschillende achtergronden die allen brede en ruime ervaring hebben vanuit hun toezichthoudende rol in zowel beursgenoteerde als middelgrote ondernemingen en semi-overheidsorganisaties. Zo wordt ieder thema en het bijbehorende leerpad geheel afgestemd op de toezichthouder van nu en morgen. Per leerpad ontvangt u na afronding 3 PE-punten. 

Actualiteit 

Het kennisplatform wordt door het jaar heen regelmatig aangevuld met nieuwe relevante onderwerpen en bestaande leerpaden worden ververst. Zo ook de masterclasses (die live C-proof op locatie worden gegeven).  

Voor wie?

Het kennisplatform e-learning + masterclasses i(blended learning) is bedoeld voor zowel startende als ervaren toezichthouders die Permanent Actueel willen blijven. Een abonnement kan gecombineerd worden met aanvullende services van Hemingway zoals deelname aan de forums, de wekelijkse online GoedemorgenCommissaris.nl sessies of een begeleide boardevaluatie.

 

Maak uw keuze uit Permanent Actueel Abonnementen

Klik hier voor een individueel abonnement
Klik hier voor een raadsabonnement

NB Deelnemers aan de exclusieve opleidingsprogramma’s van Hemingway hebben voor de duur van hun programma gratis toegang.  

Hemingway

creating tomorrow's governance