E-learning opleidingsprogramma voor Commissarissen

Blended learning voor toezichthouders

Online leerpaden en live e-classes

Het e-learning opleidingsprogramma bestaat uit online leerpaden over een tiental onderwerpen die relevant zijn voor iedere commissaris. Klik hier voor een actueel overzicht. Daarbij draait het natuurlijk om algemene achtergrondinformatie, uitdagingen en risico’s, maar vooral ook om het ‘commissaris perspectief’: Wat zijn de vragen die u als toezichthouder zou moeten stellen en welke punten zou u moeten agenderen bij het bestuur? 

Bij ieder leerpad hoort een verdiepende e-class waarin u collega-toezichthouders ontmoet en de dialoog aan kunt gaan met de kennispartners van Hemingway. Voor zover mogelijk vinden ze live op locatie plaats.

Hieronder krijgt u een eerste indruk van het e-learning opleidingsprogramma. Voor een uitgebreidere versie kunt u een gratis demo aanvragen

  

Klik hier voor het overzicht van de beschikbare leerpaden. 

Maak uw keuze uit Permanent Actueel Abonnementen

 

 

            

Kwaliteit

De inhoud van de leerpaden wordt verzorgd door de kennispartners van Hemingway PG en wordt aangevuld door topcommissarissen die deel uitmaken van het e-learning Curatorium.  

Actualiteit en uitbreiding

Het e-learning programma wordt door het jaar heen aangevuld met nieuwe relevante onderwerpen en bestaande leerpaden worden waar nodig ge-update.

Voor wie?

Het blended learning programma is bedoeld voor zowel startende commissarissen die zich willen scholen als ervaren toezichthouders die hun kennis up-to-date willen houden. Het programma is ook aan te raden voor de complete raad als onderdeel van hun professionalisering.

Duur, investering en PE-punten

U krijgt 12 maanden onbeperkt toegang tot de leerpaden en e-classes.

Individueel

De investering voor een individueel e-learning opleidingsprogramma is €1.200,- excl btw.  

Raad

Voor deelname van de hele Raad is de investering € 3.995,- excl btw.

Garantie: Wij zijn ervan overtuigd dat het e-learning programma aan uw verwachtingen zal voldoen. Mocht dat onverhoopt niet zo zijn dan kunt u dat na het volgen van maximaal 3 leerpaden aangeven en krijgt u uw investering terug zonder verdere discussie.

NB Combinatie-abonnement met andere diensten

Deelname aan het e-learning opleidingsprogramma kan ook gecombineerd worden met aanvullende services van Hemingway voor een aantrekkelijk tarief. Meer informatie over combinatie-abonnementen vindt u hier:   Combi-abonnementen individueel.   Combi-abonnementen Raad

 

Hemingway

creating tomorrow's governance