Voor nieuwe inzichten

Hemingway organiseert - veelal in samenwerking met andere organisaties - events voor toezichthouders. Kenmerk van deze events is dat het een combinatie is van een gekwalificeerd netwerk én het agenderen van onderwerpen met een innovatief en uitdagend karakter. Wij bieden geen oplossingen, maar dragen inzichten aan die deelnemers aan het denken zetten. En altijd met toonaangevende inleiders en onverwachte sprekers.

Hemingway: Creating tomorrow's goverance.

ALUMNI BIJEENKOMST 11 MEI 2017

INSIGHT IN AGILE WORKING

Met agile working lijkt er een fundamentele wijziging aan de gang die de toekomst van de organisaties mede zal bepalen. Of is het weer het zoveelste buzz woord waar je als commissaris geen aandacht aan hoeft te besteden? Onze inschatting is dat je er beter wel naar kunt kijken, want agility brengt veel te weeg bij organisaties die hier serieus mee aan de slag zijn gegaan.

Met genoegen nodigen wij je uit voor de Hemingway Alumni bijeenkomst op donderdag 11 mei 2017 van 16.30 tot 19.00 uur. Wij zijn te gast bij ING, Bijlmerdreef 24, Amsterdam Zuid-Oost in de Acanthus Family Kitchen. Rond 17.45 uur is er tijdens de borrel weer alle gelegenheid om je eigen groepsgenoten en de deelnemers van de andere groepen te ontmoeten. We hopen dan ook dat je erbij zult zijn.

Een aantal groepen heeft aangegeven na afloop met elkaar te gaan eten om nog eens verder door te praten over de thema's van het commissariaat en hun vorderingen en dilemma's op dit gebied. In My Hemingway tref je de contactgegevens van je groepsgenoten aan zodat je de interesse van je eigen groep kunt polsen. Yvonne Craig heeft een aantal locaties gevonden in de buurt van de ING waar je kunt gaan eten. Wanneer je nog geen 'My Hemingway' account hebt kun je contact opnemen met Yvonne. Naast de email adressen van de groep vind je hier de readers, je opleiding(en) en PE-punten.

Wat staat er op het programma?

Herman Tange van ING zal ons inzicht geven in hoe ING agile working heeft ingezet, wat er allemaal bij kwam kijken en waar de kritische punten liggen.

Pauline Bieringa zal vanuit haar rol als commissaris (bij Kas Bank) haar ideeën over dit thema met ons delen. Hoe blijf je aangesloten, hoe ben je een gesprekspartner, hoe schat je de risico's en kansen in, hoe stimuleer je de Raad van Bestuur om hier mee aan de slag te gaan? etc..

We zien uit naar een inspirerende bijeenkomst met al onze programma deelnemers, kennis- en ervaringspartners. Want als we er allemaal zijn, kunnen we ook veel voor elkaar betekenen.

Welkom bij Hemingway: creating tomorrow's governance

Maarten den Ottolander, Yvonne Craig, Marleijne Wijnen, Francoise Dorsman, Bob Ernst en Koos Tesselaar.

Herman Tange is verantwoordelijk voor de Business Banking Experience Tribe bij ING. Zijn doel om banking makkelijker, begrijpelijker en efficienter te kunnen verwezenlijken voor de klant is zijn grote passie. Tijdens zijn carriere is Herman betrokken geweest bij de digitale transformatie van de financiële sector in verschillende functies wereldwijd. Herman was vanuit zijn positie binnen ING Direct, 8 jaar verantwoordelijk voor IT, Finance, Marketing, Strategie en Sales in zowel de Verenigde Staten als Canada.

Pauline Bieringa, directeur public finance bij BNG Bank, is sinds april 2013 commissaris (vice-voorzitter) bij Kas Bank NV. Daarbij is zij als commissaris aangesloten bij BNG Gebiedsontwikkeling, bestuurslid van Stichting Berenschot Beheer, lid Raad van Advies van NINTES en Voorzitter Raad van Commissarissen van LSP Life Sciences Fund NV.

Hemingway Professional Governance
Symphony Offices, Gustav Mahlerplein 3-115