Forums

Overzicht 2018

Hemingway biedt meerdere Forum bijeenkomsten aan waarin toezichthouders en bestuurders in dialoog gaan met ruim 60 opinieleiders over innovatie en de impact daarvan op toezicht. Een impressie van het Banking Forum uit 2017 treft u hier aan. Naast de introductie Forums Insights of Innovation zijn er verdiepende Forums met een thematische en sectorale invulling. 

Kosten per Forum bedragen €450 excl. btw. Aan alumni en relaties van Hemingway brengen wij €225 excl. btw in rekening. 

Kosten per Masterclass bedragen €150 excl. btw. Aan alumni en relaties van Hemingway brengen wij €75 excl. btw in rekening 

Masterclass Wet Bestuur en Toezicht | 09-03-2018

De Wet Bestuur en Toezicht (WBT) is een onderwerp dat elke bestuurder en toezichthouder raakt. Goed om je daar in te verdiepen. Met de recente evaluatie van de WBT in de hand en met de WBT-2 op komst bespreken wij beide wetten. Daarbij worden de belangrijkste conclusies van de evaluatie weergegeven en de hoofdzaken van de WBT-2 aangestipt. Onze kennispartner Joost Kramer (jurist en bedrijfskundige) geeft een inhoudelijke inleiding waarna wij met elkaar in discussie gaan over de belangrijkste implicaties, dilemma's en thema's van de regelgeving.

Informatie

Jorinde Nuninga
020 79 81 365
info@hemingway-pg.nl

Lees meer

Forum Industry 4.0 | 23-03-2018

Bij innovatie in de maakindustrie spelen digitalisering en circulaire economie een cruciale rol. Wat betekenen hieraan gerelateerde trends zoals Internet of Things en Smart Factory voor u als commissaris?

Informatie

Jorinde Nuninga
020 79 81 365
info@hemingway-pg.nl

Lees meer

Forum Insights of Innovation | 13 - 04 - 2018

In dit Forum wordt dieper ingegaan op de fundamenten van innovatie, trends en ontwikkelingen. Daarna vinden er aansluitende sessies plaats waarin de innovatiestrategie├źn, transformatie, open innovatie, disruptieve innovatie en incrementele innovatie aan de hand van praktijkcases worden uiteengezet.

Informatie

Jorinde Nuninga
020 79 81 365
info@hemingway-pg.nl

Lees meer

Hemingway

creating tomorrow's governance

X