Forums

Programma overzicht 2017/2018

Hemingway biedt zeven Forum bijeenkomsten aan waarin toezichthouders en bestuurders in dialoog gaan met ruim 60 opinieleiders over toezichthouden op innovatie. Naast de introducerende bijeenkomst Insights of Innovation zijn er verdiepende Forums die een thematische/sectorale invulling hebben. Deelname is mogelijk aan een of meerdere Forums. 

Kosten per Forum bedragen € 450 excl. btw. Voor Alumni van Hemingway en DNC brengen wij €250 excl. btw in rekening. 

RvB/RvT Passe-partout met korting vanaf 5 Forum bijeenkomsten

Deelnemen met de voltallige Raad (RvC, RvB) kan eenvoudig en met korting door een passe-partout van 5 of meer Forums per organisatie af te nemen. Hiervoor kunt u contact opnemen met forums@hemingway-pg.nl

Over Forum Series Governance of Innovation

Teneinde toezichthouders en bestuurders te equiperen met de relevante kennis en expertise op het gebied van innovatie en technologie, organiseert Hemingway Professional Governance, in samenwerking met haar strategische partners Climate-KIC, de Nederlandse Vereniging van Banken en PwC, de (Non)-Executive Forum Series Governance of Innovation.

Informatie

Jorinde Nuninga
020 79 81 365
info@hemingway-pg.nl

Lees meer

Forum Education | 30-11-2017

De educatieve en onderwijssector is een belangrijke bron van innovatie, die onderschat wordt. De sector verdient het ook om op governance terrein ondersteund te worden met als resultaat een versterking van de (nieuwe) rol van toezicht op innovatievermogen én op kansen en risico’s die technologische innovaties bieden. Tijdens het EducTech Forum kunt u actieve interactie en dialoog verwachten tussen commissarissen en sprekers vanuit diverse disciplines. U komt niet alleen kennis opdoen, maar we willen ook uw inzichten op dit terrein vernemen. Want er verandert veel!

Informatie

Jorinde Nuninga
020 79 81 365
info@hemingway-pg.nl

Lees meer

Forum e-Health & Life Sciences | 26-01-2018

Patiënten en cliënten zijn dankzij e-health in staat om regie te nemen over hun gezondheid. Dit zelfmanagement staat bij zorginstellingen hoog op de agenda. Hoe kunnen toezichthouders relevante trends en ontwikkelingen zorgvuldig introduceren in de zorg? Wat weten we eigenlijk van de ontwikkelingen en wat voor impact hebben deze ontwikkelingen op toezicht?

Informatie

Jorinde Nuninga
020 79 81 365
info@hemingway-pg.nl

Lees meer

Forum Industry 4.0 | 23-03-2018

Bij innovatie in de maakindustrie spelen digitalisering en circulaire economie een cruciale rol. Wat betekenen hieraan gerelateerde trends zoals Internet of Things en Smart Factory voor u als commissaris?

Informatie

Jorinde Nuninga
020 79 81 365
info@hemingway-pg.nl

Lees meer

Forum Insights of Innovation | 13 - 04 - 2018

In dit Forum wordt dieper ingegaan op de fundamenten van innovatie, trends en ontwikkelingen. Daarna vinden er aansluitende sessies plaats waarin de innovatiestrategieën, transformatie, open innovatie, disruptieve innovatie en incrementele innovatie aan de hand van praktijkcases worden uiteengezet.

Informatie

Jorinde Nuninga
020 79 81 365
info@hemingway-pg.nl

Lees meer

Hemingway

creating tomorrow's governance