Forums

Overzicht 2019

Hemingway biedt op jaarbasis meerdere Forum en Themed Round Table bijeenkomsten aan waarin toezichthouders en bestuurders in dialoog gaan met ruim 35 opinieleiders over innovatie en de impact daarvan op toezicht. Een impressie van de Forum bijeenkomsten uit 2017 en 2018 treft u aan in de databank van de sectie Aktueel/Take aways Forum op onze website. Naast de introductie Forums Insights of Innovation zijn er verdiepende Forums met een thematische en sectorale invulling. 

Kosten per Forum en Themed Round Table bijeenkomst bedragen €750,- exclusief BTW (per deelnemer). Inschrijven kan via het inschrijfformulier. Hemingway adviseert te starten met de introductiebijeenkomst Insights in Innovation en deze naar eigen inzicht en interesse aan te vullen met een of meerdere sectorale en/of verdiepende bijeenkomst(en). 

Voor deelnemers aan de Hemingway Programma's is deelname aan 2 Forum sessies en 1 Themed Round Table onderdeel van het Hemingway Programma. 

Voor alumni en relaties van Hemingway geldt een kortingstarief van 50% voor deelname aan een Governance of Innovation Forum of Themed Round Table bijeenkomst. Inschrijving met gebruik van een gastcode.

Forum EducTech | 15-03-2019

De educatieve en onderwijssector is een belangrijke bron van innovatie, die onderschat wordt. De sector verdient het ook om op governance terrein ondersteund te worden met als resultaat een versterking van de (nieuwe) rol van toezicht op innovatievermogen én op kansen en risico’s die technologische innovaties bieden. Tijdens het EducTech Forum kunt u actieve interactie en dialoog verwachten tussen commissarissen en sprekers vanuit diverse disciplines. U komt niet alleen kennis opdoen, maar we willen ook uw inzichten op dit terrein vernemen. Want er verandert veel!

Informatie

Jorinde Nuninga
020 79 81 365
info@hemingway-pg.nl

Lees meer

Insights in Innovation - Digital | 12-04-2019

In het Forum Insights in Innovation wordt in algemene zin dieper ingegaan op de fundamenten van innovatie, trends en ontwikkelingen en de 'Boardroom Dynamics' die een rol spelen bij toezichthouden en innovatie. Daarnaast zal aan de hand van praktijkcases het innovatie thema digitalisering in relatie tot toezicht op innovatie worden uiteengezet.

Informatie

Jorinde Nuninga
020 79 81 365
info@hemingway-pg.nl

Lees meer

Forum e-Health | 07-06-2019

Patiënten en cliënten zijn dankzij e-health in staat om regie te nemen over hun gezondheid. Dit zelfmanagement staat bij zorginstellingen hoog op de agenda. Hoe kunnen toezichthouders relevante trends en ontwikkelingen zorgvuldig introduceren in de zorg? Wat weten we eigenlijk van de ontwikkelingen en wat voor impact hebben deze ontwikkelingen op toezicht?

Informatie

Jorinde Nuninga
020 79 81 365
info@hemingway-pg.nl

Lees meer

Forum Insights in Innovation
- Circular Economy | 20-09-2019

In het Forum Insights in Innovation wordt in algemene zin dieper ingegaan op de fundamenten van innovatie, trends en ontwikkelingen en de 'Human Dynamics' die een rol spelen bij toezichthouden en innovatie. Daarnaast zullen aan de hand van praktijkcases de innovatie thema's duurzaamheid & circulaire economie in relatie tot toezicht op innovatie worden uiteengezet.

Informatie

Jorinde Nuninga
020 79 81 365
info@hemingway-pg.nl

Lees meer

Forum Innovation in Industry | 22-11-2019

De maak- en procesindustrie is een belangrijke bron van economisch welvaart en innovatie, die onderschat wordt. De sector verdient het ook om op governance terrein ondersteund te worden met als resultaat een versterking van de (nieuwe) rol van toezicht op innovatievermogen én op kansen en risico’s die technologische innovaties bieden. Tijdens het Forum kunt u actieve interactie en dialoog verwachten tussen commissarissen en sprekers vanuit diverse disciplines. U komt niet alleen kennis opdoen, maar we willen ook uw inzichten op dit terrein vernemen. Want er verandert veel.

Informatie

Jorinde Nuninga
020 79 81 365
info@hemingway-pg.nl

Lees meer

Hemingway

creating tomorrow's governance