Programma

Forum Innovation in Finance |18 maart 2022

De bermuda driehoek in Financial Innovation: succesvol manoeuvreren langs de assen van digitalisering, klimaatverandering & circulaire economie en leiderschap. En dit alles terwijl een globale pandemie zich voltrekt.

Het forum Innovation in Finance gaat specifiek over de uitdagingen van de toezichthouder en bestuurder in de context van financiële dienstverlening: Banking, Fintech en Financial Services.

Wat zijn toekomstbepalende trends en innovaties in het bankwezen en de financiële dienstverlening? En welk effect hebben die op uw rol als toezichthouder?

In dit Forum wordt dieper ingegaan op de fundamenten van innovatie, trends en ontwikkelingen. Daarna vinden aansluitende sessies plaats waarin innovatiestrategieën aan de hand van praktijkcases worden uiteengezet.

Alle sessies worden begeleid door een ervaringsdeskundige op het thema (kennispartner) en een toezichthouder met ervaring op dit terrein (ervaringspartner). Aan de hand van een aantal dilemma’s gaan de deelnemers met de sprekers en met elkaar in dialoog.

Het online Forum start om 15.00 uur en eindigt om 18.00 uur.

Forum Innovation in Finance 2022 | 18 maart 2022

Aankomende sessies

Forum Innovation in Finance | Praktische informatie Forum

18-03-2022 14:30 - 14:35 Online via Zoom

Hemingway

creating tomorrow's governance