Programma

Forum Innovation in Industry | 2 december 2022

Bedrijven uit de Nederlandse industriële sector vormen de ruggengraat van de BV Nederland en behoren vaak tot de innovatieve wereldtop. Dus welke rol van betekenis speelt de toezichthouder om ze daar te houden ?

De maak- en procesindustrie is een belangrijke sector en bron van economisch welvaart en innovatie, die door haar beperkte zichtbaarheid vaak onderschat wordt. De sector verdient het ook om op governance terrein ondersteund te worden met als resultaat een versterking van de (nieuwe) rol van toezicht op innovatievermogen én op kansen en risico’s die technologische innovaties bieden.

Tijdens het Forum kunt u actieve interactie en dialoog verwachten tussen commissarissen en sprekers vanuit diverse disciplines. U komt niet alleen kennis opdoen, maar we willen ook uw inzichten op dit terrein vernemen. Want verandering is continu, ook in deze sector.

Dit Forum is een verdiepende bijeenkomst waarin de digitalisering, circularisering en energietransitie in de maak- en procesindustrie centraal staat. Dit in een exclusieve dialoog met opinieleiders en toezichthouders.

Meer specifiek zullen innovatiethema’s uit de wereld van de proces- en maakindustrie worden geadresseerd. Ook wordt uitgebreid gesproken over de visie van interne toezichthouders op innovatie, en hun veranderende rol in de maakindustrie.

Innovatiestrategieën in de proces- en maakindustrie zullen aan de hand van cases worden behandeld.

Alle sessies worden begeleid door een innovatie expert en een toezichthouder met ervaring op dit terrein.

Het online Forum start om 15.00 uur en eindigt om 18.00 uur.

Forum Innovation in Industry | 2 december 2022

Aankomende sessies

Forum Innovation in Industry | Praktische informatie Forum

02-12-2022 14:30 - 14:35 Online via Zoom

Hemingway

creating tomorrow's governance