Forums

Governance of Innovation

De (Non)-Executive Forum Series Governance of Innovation biedt toezichthouders en bestuurders relevante kennis en expertise over toezichthouden op en besturen van innovatie. In een Forum geven experts aan de hand van praktijk cases inzicht in de impact van innovatie en technologische vernieuwing.

De Forum Series Governance of Innovation is het resultaat van samenwerking tussen Hemingway Professional Governance, Climate-KIC Benelux, de Nederlandse Vereniging van Banken en PwC, aangevuld per Forum met andere ter zake kundige organisaties.

Het is ook een beetje missiewerk! Want weten is anders dan begrijpen.

De Forums worden beoordeeld door deelnemers met een 4.4 op een schaal van 5.0

Innovatie in toezicht en toezicht op innovatie

Lange termijn strategische waardecreatie, innovatievermogen en technologische vernieuwing zijn inmiddels toekomstbepalende terreinen voor organisaties. De Forums hebben als doelstelling om dit innovatievermogen te verankeren op de strategische agenda van de professionele toezichthouder. 

De Forum Series bestaat uit zeven bijeenkomsten, waarin bestuurders van gevestigde ondernemingen in dialoog gaan met innovatieve nieuwkomers. Ieder Forum biedt inzicht, kennis en competenties op het gebied van innovatie, geeft zicht op de impact van technologieën en wat dit betekent voor de rol als toezichthouder. Een versterking van de (nieuwe) rol van toezicht op innovatievermogen én op kansen en risico’s die technologische innovaties bieden.

De Forum Series bestaat uit een introducerende bijeenkomst Insights in Innovation (7 september), waarin de dialoog over innovatie en technologie zijn aanvang neemt. Deze Forum bijeenkomst kan naar eigen inzicht worden aangevuld met een of meerdere verdiepende Forums, die een thematische/sectorale invulling hebben.

Industry 4.0 op donderdag 12 oktober 2017

e-Educaton op donderdag 30 november 2017

e-Health & life Science op vrijdag 26 januari 2018

Insights of Innovation op vrijdag 13 april 2018

 

Sprekers Lees hier meer over de verschillende Forums

Voor wie?

De Forums zijn bedoeld voor commissarissen, toezichthouders en Corporate level professionals, die neiuwsgierig zijn naar nieuwe ontwikkelen en daarover in gesprek willen. 

Inschrijven en kosten

Inschrijven kan via het inschrijfformulier. Hemingway adviseert te starten met de introductiebijeenkomst Insights in Innovation en deze naar eigen inzicht en interesse aan te vullen met een of meerdere verdiepende bijeenkomst(en). Deelname kost €450,- per Forum bijeenkomst (per deelnemer).