Welkom bij Hemingway

Creating tomorrow’s governance

Hemingway Professional Governance is een full service organisatie voor toezichthouders en commissarissen op het gebied van (permanente) educatie en non- executive search. Wij doen dat vanuit de overtuiging dat maatschappelijke en technologische ontwikkelingen zich snel opvolgen en dat aan toezichthouders telkens hogere eisen gesteld worden. Hemingway draagt bij aan het Permanent Actueel zijn en blijven van toezichthouders.

Deelname in het non-executive search bestand of aan de programma’s bij ons is by invitation only, waardoor er in de loop der jaren misschien wel het meest verrassende en hoogwaardige non-executive bestand in Nederland is opgebouwd.

Hemingway richt zich op commissarissen en toezichthouders met een open mind die bereid zijn een beetje uit hun comfortzone te komen om zo zelf nieuwe inzichten te ontdekken en aan anderen over te brengen. De focus ligt voor 100% op non-executive omdat vermenging tussen executive en non-executive belangen te voorkomen. Vanuit governance een zuivere benadering. Maar ook omdat non-executive een andere benadering vraagt. Daar zijn wij in gespecialiseerd.

Programma's

Hemingway PG biedt diverse opleidingsprogramma's aan. Deelname aan onze programma’s is by invitation only, waardoor er in de loop der jaren misschien wel het meest verrassende en hoogwaardige non-executive bestand in Nederland is opgebouwd.

Lees meer

Forums

In de aanloop naar de invoering van de herziene Corporate Governance Code per 2017 initieert Hemingway Professional Governance Forums met als centraal thema: “De rol van toezichthouders op het innovatievermogen van de organisatie”.

Lees meer

Search

Hemingway Search ondersteunt Raden van Commissarissen en Toezicht bij de samenstelling van de Raad en het verkrijgen van de juiste toezichthouders. Toezichthouders die aangesloten zijn op de actuele vereisten van toezichthouden.

Lees meer