Aankondiging: Forum Governance of Innovation - Industry 4.0

Schrijf je nu in 

Op 20 april 2017 is de (Non)-Executive Forum Series Governance of Innovation gestart. In zeven Forum bijeenkomsten gaan toezichthouders en bestuurders in dialoog met ruim 60 opinieleiders over toezichthouden op innovatie. Een uniek initiatief en de kans om up-to-date te zijn over innovatie binnen de thematiek die bij de expertise en ervaring van de commissaris en bestuurder past.

Forum aankondiging

De (Non)-Executive Forum Series Governance of Innovation biedt inzicht, kennis en competenties op relevante innovatiethema’s zoals open innovatie, disruptieve technologie, Internet of Things en circulaire economie. Elk Forum wordt afgetrapt door een Key Note Speaker, zoals Klaas Knot (De Nederlandsche Bank), Frans Nauta (Berkeley HAAS School of Business & Climate-KIC), Paul de Krom (CEO TNO), Paul Rosenmòˆller (Voorzitter VO-raad).

Resultaat is een versterking van de (nieuwe) rol van toezichthouders op de strategische waardecreatie van de onderneming door effectief in te spelen op de kansen en risico’s die technologische innovaties bieden.

Voor wie?

De Forums zijn bedoeld voor commissarissen, toezichthouders en Corporate level professionals.

Kosten

€450,- per Forum bijeenkomst (per deelnemer).
Verder in de 2017 Forum Series Governance of Innovation:

Schrijf je nu in

Hemingway

creating tomorrow's governance