Coming up next: 4 Forums in het najaar

Coming up next: 4 Forums in het najaar

10 juli 0217

Hoe houden wij toezicht op innovatievermogen én op de kansen en risico’s die technologische innovaties bieden?

In het najaar organiseert Hemingway PG 4 bijeenkomsten in de Forum Series Governance of Innovation. De Forum Series zijn tot stand gekomen door de behoefte bij toezichthouders en bestuurders om meer inhoudelijk aangesloten te zijn op de ontwikkelingen van disruptie en innovatie, en de impact hiervan op hun rol: governance op innovatie en innovatie van governance.

De Forum Series biedt een exclusieve dialoog met opinieleiders en deelnemers op het gebied van open innovatie, disruptieve technologie, Internet of Things, circulaire economie, etc.. 

Foto Forum

Forum Insights in Innovation (7 september)

Een introducerende bijeenkomst over innovatiethema’s en de verschillende innovatiestrategieën, met praktijkvoorbeelden uit diverse sectoren. 
Sprekers zijn onder meer: Frans Nauta (gastdocent Berkeley HAAS School of Business), Jonas van Stekelenburg (directeur Cargo Schiphol), Elfrieke van Galen (Founder The Rock Group), Marcel Wubbolts (CTO Corbion) en Evert Greup (Commissaris Ocean Clean-up).

Forum Industry 4.0 (12 oktober)

Digitalisering speelt een steeds grotere rol in de industrie. Wat betekenen trends zoals Internet of Things en Smart Factory voor u als commissaris?

Forum e-Health & Life Sciences (2 november)

Patiënten en cliënten zijn dankzij e-health in staat om regie te nemen over hun gezondheid. Daarnaast werkt de bio-chemische industrie in rap tempo aan nieuwe geneesmiddelen. Hoe kunnen toezichthouders innovaties zorgvuldig introduceren?

Forum Education (30 november)

Innovatie heeft ook het onderwijs niet overgeslagen. Hoe ga je als toezichthouder om de toenemende beschikbaarheid van online en on demand onderwijs?

Inschrijven

Meer informatie of aanmelden kan via www.hemingway-pg.nl/forums. Deelname aan een Forum bijeenkomst kost €450, inschrijven kan via het inschrijfformulier

We ontmoeten u dan graag!

Hemingway

creating tomorrow's governance