DE CHINA - EUROPA (NON) EXECUTIVE CONNECTION

International Capital Conference Award 2018 Hemingway Professional Governance

Hemingway Professional Governance gaat een samenwerkingsverband aan met leidende Chinese Business school.

Tijdens de International Capital Conference in Beijing heeft Hemingway Professional Governance een samenwerkingsovereenkomst getekend met de Cheung Kong Graduate School of Business, een van de twee leidende business schools in China.

Vanwege de intensivering van de zakelijke relaties tussen China en Europa, de Belt & Road-ontwikkelingen, de (niet altijd even succesvolle) investeringen, is het tijd om een governance programma op topniveau te ontwikkelen voor (non) executives en top professionals in zowel Europa als China.

De Chinese en Europese programma's bieden de deelnemers diepgaande inzichten in (de verschillen in) governance systemen, in culturele, politieke, financiële landschappen en internationale investeringen. Een Shenzhen Innovation tour zal deel uitmaken van het Chinese programma. In Europa zal het programma verschillende landen omvatten, te beginnen in Amsterdam.

Interesse in deelname? Neem contact met op met Maarten den Ottolander via Ottolander@hemingway-pg.nl of via 06 12866446.

 

Hemingway

creating tomorrow's governance