Vacature Hemingway Professional Governance

Young professional gezocht

Door de snelle groei en implementatie van haar digitale dienstverlening is Hemingway Professional Governance op zoek naar versterking van haar team met een Projectmanager.

Profiel

Wij zoeken een Digitaal Marketing & Content Management Projectmanager, die zich specifiek zal richten op de ontwikkeling en implementatie van digitale dienstverlening binnen Hemingway Professional Governance.  

Wie zijn wij?
Hemingway Professional Governance biedt een all-round professionele dienstverlening voor Raden van Commissarissen (RvC), Raden van toezicht (RvT) en individuele leden RvC/RvT. In zes jaar is Hemingway uitgegroeid tot marktleider in commissarisopleidingen.

Onze dienstverlening bestaat uit:

  • Educatie voor toezichthouders; Opleidingen, Innovatie Forums en Master Classes op uitnodiging;
  • Non-executive China reizen; ism de CKGSB de top business school van China
  • Non-executive Search; Dienstverlening gericht op werving en selectie en plaatsing van leden van RvC’s en RvT’s;
  • Governance Evaluation: Dienstverlening gericht op de evaluatie van effectiviteit van de RvC/RvT en op de kwaliteit van het leiderschapsteam van de organisatie. 

Wat ga je doen?

Gezochte collega geeft het digitale hart van Hemingway Professional Governance op creatieve wijze vorm. Je geeft richting aan de digitale uitvoering van de productstrategie en het vormgeven van de marketing- & communicatiestrategie:

Concreet: 

  • Het ontwikkelen van business digitalisering van onze dienstportfolio op het gebied van: Educatie, Non-Executive Search en Governance Evaluation;
  • Het verder uitbouwen en begeleiden van het commissarissen (digitaal e-learning) kennisplatform, inclusief content management en marketing & communicatie en accountmanagement met de kennispartners; 
  • Projectmanager van het commissarismagazine in samenwerking met de kennispartners. 

Wat breng je mee?

Wij zoeken een collega die tegelijkertijd vooruitkijkt en hands-on is. Je bent dienstverlenend, commercieel, origineel, nauwkeurig, georganiseerd, gemakkelijk in de omgang met mensen met grote professionele verantwoordelijkheid. Je moet bestand zijn tegen hectiek. Daarnaast ben je kundig op het terrein digitale processen en social media. Gevoel voor humor strekt tot aanbeveling.

Je hebt 1-3 jaar werkervaring, bij voorkeur in een digitale marketing en/of content managementrol. Deel van de relevante werkervaring kan opgedaan zijn tijdens je (HBO) studie of stages. 

 
Wat bieden wij?
Een zelfstandige functie met veel eigen verantwoordelijkheid waarin je veel kunt leren en veel van jezelf kwijt kunt. Er wordt een beroep gedaan op je zelfstandigheid en je creativiteit. In ons kleine team is er voldoende kennis en ervaring om je daarbij te ondersteunen en te zorgen dat je snel leert. Wij bieden je daarom een introductiepakket met daarin enkele trainingsdagen en je krijgt een mentor die je de eerste periode begeleidt. Door regelmatig tijdens onze programma’s en andere diensten mee te kijken, leer je snel hoe onze aanpak in de praktijk werkt, wat de stijl van het huis is en wat de behoefte van onze klanten is.


Salarisindicatie tussen €2.400 en €3.100 bruto per maand (excl. vakantietoeslag), afhankelijk van ervaring en vooropleiding. 

Solliciteren?
Hebben wij je interesse gewekt? Stuur een mail met korte motivatie en je CV naar Ottolander@hemingway-pg.nl

 

Symphony Offices – 27th floor
Gustav Mahlerplein 3-115
1082 MS  Amsterdam, The Netherlands
M: +31 (0)6 12866446
T: +31 20 7981 365
W: www.hemingway-pg.nl

Hemingway

creating tomorrow's governance