Commissaris opleidingen

Opleidingen voor commissarissen en toezichthouders

Permanent Actueel

Bijdragen aan het 'Permanent Actueel zijn' van toezichthouders is leiddraad in ons handelen. Dat zie je terug bij onze opleidingen op uitnodiging, bij onze Forum Series Governance of Innovation, de Op Maat programma's, maar ook bij onze Search aanpak in combinatie begeleidingstrajecten of E-learning mogelijkheden. 

Concept van onze opleidingen

Er is veel gaande op het gebied van opleiding voor commissarissen en toezichthouders. Hemingway PG maakt onderscheid in ervaringsniveau van toezichthouders bij haar commissaris-opleidingen. Uitgangspunt is dat elke deelnemer begrijpt waarom hij of zij aan tafel zit met de overige deelnemers. Maar het werkt ook andersom. Grote diversiteit in achtergrond, maar homogeniteit in professioneel niveau en nooit meer dan 15 deelnemers maakt elke sessie zeer interactief. Dat is de meerwaarde van onze commissarisopleidingen en de reden dat top kennis- en ervaringspartners zich aan onze commissarisopleidingen verbinden. Dit concept is ook de reden dat deelname aan onze opleidingen op uitnodiging zijn.

Programmering commissaris opleiding 

Naast de samenstelling van de groep wordt ook veel aandacht besteed aan de actualiteit van de programmering van de opleidingen. Niets voor niets claimen wij: creating tomorrow's governance. Een beetje pretentieus, maar het kenmerkt wel onze opleidingen voor commissarissen en toezichthouders. 

Hoogwaardig commissaris netwerk

Doordat wij de deelnemers aan onze commissarisopleidingen goed leren kennen tijdens de werksessies en stevige dicussies is dat voor Hemingway ook een uniek aspect voor non executive search. Welk search bureau heeft de gelegenheid om toekomstige kandidaten zes keer in een natuurlijke setting mee te maken. Hiermee heeft Hemingway in de loop der jaren wellicht het meest verrassende en hoogwaardige commissarisnetwerk opgebouwd in Nederland. 

Hemingway

creating tomorrow's governance