Commissaris programma's

Deelname op invitatie

Hoe ontwikkel ik mij als commissaris?

Als toezichthouder bent u nauw betrokken bij de ontwikkeling van de organisatie. Houdt deze gelijke trend rekening met uw ontwikkeling?

Diversiteit in de samenstelling van de raden, positief kritische board dynamiek en uw eigen rol daarin zijn belangrijke succesfactoren bij adequaat toezichthouden. De organisatie, bestuurders, aandeelhouders en andere stakeholders stellen hoge eisen aan de toezichthouder. Hoe effectief bent u? Overweeg de Non-Executive-360graden feedback toe te voegen aan uw programma (zie voor meer informatie onderaan deze webpagina).

Deelnemers hebben de mogelijkheid om éénmalig een gemiste sessie in een ander programma in te halen. Wanneer deelnemer ook van deze mogelijkheid geen gebruik maakt, wordt de inhaalmogelijkheid vervangen door deelname aan een Forum naar eigen keuze. 

College programma

De College is toegankelijk -by invitation only- voor bestuurders en professionals, die zich willen voorbereiden op een commissariaat.

Informatie

Jorinde Nuninga
020 79 81 365
info@hemingway-pg.nl

Lees meer

Chamber programma

De Chamber is toegankelijk voor toezichthouders die minimaal 2 commissariaten bekleden en op zoek zijn naar verdieping en dilemma’s bij toezichthouden.

Informatie

Jorinde Nuninga
020 79 81 365
info@hemingway-pg.nl

Lees meer

Chief Digital Marketing HR programma

Speciaal voor professionals met een digitale (transformatie) business achtergrond en professionals met een HR achtergrond met de ambitie voor een toezichthoudende rol biedt Hemingway het Chief Digital HR (CDHR)-programma. In het CDHR programma zijn de functiegebieden CIO en CHR gebundeld, daar beide functiegebieden meestal als team intensief betrokken zijn bij digitale en/of duurzaamheidstransformaties van ondernemingen. Derhalve werken zij vaak samen aan dezelfde strategische verander thematiek, waarbij ook de toezichthouders betrokken zijn.

Informatie

Jorinde Nuninga
020 79 81 365
info@hemingway-pg.nl

Lees meer

Non executive 360graden feedback module

Hemingway heeft - samen met 360Careers - de Non-Executive-360graden feedback ontwikkeld, speciaal opgezet met specifieke competenties voor toezichthouders. Door het gestructureerd verzamelen en verwerken van positieve en constructieve feedback vanuit verschillende feedbackgevers krijgt u zicht op uw functioneren als toezichthouder en mogelijkheden tot ontwikkeling. De discrepantie tussen uw eigen perceptie en de perspectieven van de feedbackgevers geven een extra dimensie aan deze survey.

Deelnemers die het instrument hebben toegepast waren verrast over het extra rendement dat het gegeven heeft tijdens het programma. 

De confidentiële resultaten van de survey worden in een persoonlijk gesprek met een 360Careers expert toegelicht. Tijdens deze toelichting krijgt u inzichten en handvatten aangereikt voor uw verdere ontwikkeling als toezichthouder. 

De 360 graden feedback survey heeft mij inzicht gegeven dat toezichthouden echt een ander beroep doet op mijn competenties. Door de persoonlijke terugkoppeling van Marline Stoffer van 360Careers heb ik meer zicht gekregen op waar ik mij meer en minder voor kwalificeer. 

Marcel Vilain  

Nooit geweten dat de uitkomst van een 360 graden feedback vanuit de rol van toezichthouden heel anders kan zijn dan de feedback sessies die ik tot nu toe heb gedaan. Aan te raden

Hanneke Jukema

360Careers is gespecialiseerd in persoonlijke en loopbaanontwikkeling en maakt veelvuldig gebruik van de 360 graden feedbackmethode.

 

Hemingway

creating tomorrow's governance